AUTÓ SZ&B KFT. - Nyíregyháza
img

Hírek

Space Star modellek már 4.440.000,-Ft-tól

Space Star modellek már 4.440.000,-Ft-tól

Kezdjen minden napot gondtalanul az új Space Star kormánya mögött. Hangulatos stílusa új távlatok felfedezésére inspirálja, miközben mosolyt csal az arcára. Élvezni fogja a sima és kényelmes utazást, a rendkívül stabil kezelhetőséget, és a környezetbarát teljesítményt. Mindezt ráadásul kedvező áron élvezheti.

2023-11-22 Mitsubishi
Részletek

Téli kerék akció

Téli kerék akció

Fejezze ki autójának egyediségét eredeti Mitsubishi keréktárcsákkal télen is! 

Most kedvezményesen vásárolhat téli gumiabronccsal szerelt eredeti Mitsubishi keréktárcsákat.

2023-10-27 Mitsubishi
Részletek

A Mitsubishi Motors befektet az Ampere-be, a Renault-csoport új elektromos jármű- és szoftvervállalatába

A Mitsubishi Motors befektet az Ampere-be, a Renault-csoport új elektromos jármű- és szoftvervállalatába

Tokíó, 2023 október 24- A Mitsubishi Motors Corporation (A továbbiakban Mitsubishi Motors) ma bejelentette befektetését az Amper-be,a Renault -csoport által létrehozandó elektromos járműveket és szoftvereket gyártó cégbe.

A Mitsubishi Motors számára a beruházás ambiciózus előrelépést jelent a 2023 márciusában kihírdetett középtávú irányítási tervében, amelyben a Mitsubishi Motors elkötelezte magát az elektromos járművek fejlesztése és a szövetség tagjával való együttműködés megerősítése mellett a villamosítás gyorsulási szakasza felé. A beruházás értéke 200 millió euró.

Ezzel a kezdeményezéssel a Mitsubishi Motors tovább kívánja fejleszteni az elektromos járművek fejlesztési techológiáját, és bővíteni kívánja az elektromos járművek kínálatát. Ennek az együttműködésnek az első lépéseként az Ampere OEM alapon elektomos járműveket fog szállítani az európai piacra.

https://www.mitsubishi-motors.com/en/

2023-10-24 Híreink
Részletek

A Mitsubishi Motors egy elektromos crossover MPV koncepcióautót mutat be a 2023-as Japan Mobility Show-n

A Mitsubishi Motors egy elektromos crossover MPV koncepcióautót mutat be a 2023-as Japan Mobility Show-n

Tokió,2023. október 11 - A Mitsubishi Motors Corporation (A továbbiakban Mitsubishi Motors) a Japán Mobility Show 2023-n bemutat egy elektromos crossover MPV koncepcióautót, amely felébreszti a soförök kalandvágyát.

Az elektromos crossover MPV koncepcióautó egyesíti a SUV úttartását az MPV kényelmével és felhasználóbarát jellegével, a szén-dioxid-semleges társadalom megvalósítása érdekében.A Borderless Adventure koncepciója alapján rendkívül tágas, nyitottság érzésű utastérrel rendelkezik, és mindenféle kalandhoz megfelelő és megtehető utazótávolságot és menetteljesítményt kínál.A soför élvezheti az elektromos autó lélegzetelállító vezetési élményét, előtte a választható vezetési módok kiválasztásával nincs határ.

Magas hasmagasságával és az elektromos négykerék-meghajtási rendszerével, az elektromos MPV crossover megbízható elektromos autó lesz.

2023-10-11 Híreink
Részletek

Új magyar vezető és új modellek a Mitsubishinél

Új magyar vezető és új modellek a Mitsubishinél

Éledezik a Mitsubishi, a márka magyarországi képviseleténél is új igazgatót neveztek ki.Kivonulás helyett új modellek jönnek.

Új ügyvezető igazgatót neveztek ki a Mitsubishi hazai képviseleténél. Kása Imre majdnem húsz éve dolgozik már a hazai Emil Frey csoportnál, az ő feladata lesz a márka új modelleinek bevezetése.

A koronavírus-járvány idején még arról volt szó,hogy a Mitsubishi esetleg kivonul az európai piacról. Mint kiderült, volt ebben egy nagy adag félreértés is,de az igaz, hogy a Mitsubishi eléggé behúzta a kéziféket, az Eclipse Cross PHEV 2021-es bevezetése után két évet kellett várni egy új modellre.

Ekkor érkezett az ASX, és ettől kezdve kezdtek felpörögni az események:idén ősztől Magyarországon is újra kapható lesz a Colt (méghozzá hibird változatban is), 2024 második félévében pedig jön a Japánban készülő új Outlander PHEV.

Nemcsak a modellpaletta lesz egyre sokszínűbb, hanem a hajtásláncok kínálata is.Az elkövetkező években egy sor új típus készül majd a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség égisze alatt, a fókusz egyre inkább  a hibrid, illetve főleg a teljesen elektromos modellek irányába tolódik el.

2023-09-21 Híreink
Részletek

ASX készlet akció

ASX készlet akció

Új generációs ASX modellek magyarországi készletről most akár 1.000.000,- Ft kedvezménnyel!

2023-09-07 Mitsubishi
Részletek