AUTÓ SZ&B KFT. - Nyíregyháza

Rólunk

imgAUTÓ SZ&B KFT.
4405 Nyíregyháza, Debreceni út 231.
Telefon: (42) 437-164
Szalon: H-P: 09.00-17.00 / Szo: 09.00-13.00
Szerviz: H-P: 08.00-16.00


Az Autó SZ&B Kft. 1993-ban alakult és kereskedelmi, valamint vevőszolgálati szerződést kötött a Mitsubishi márka akkori, ausztriai székhelyű importőrével. A kereskedelmi tevékenység a Ferenc Körúton található autószalonban, a szerviztevékenység a Rákóczi úton található szervizben kezdődött. A családi tulajdonban lévő cég vezetését az alapító Szakács Lajostól 1996-ban gyermekei vették át, akik munkájukat az Ő emlékének megfelelően végzik.

2001-ben nagy előrelépés történt társaságunk és Ügyfelei életében egyaránt, hiszen megépült a mai telephelyünk, amely a Debreceni út 231. alatt található. Vállalkozásunk minden nap az Önök igényeinek maximális kiszolgálásán dolgozik. A siker - munkánkon túlmenően - a Mitsubishi márka maximális minőségén alapszik. A Mitsubishi minden munkatársának filozófiája a "Drive a Live" érzés biztosítása az Ügyfelek számára. Ennek alapja a tökéletes termék, magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával párosítva.

2004-ben a Mitsubishi európai képviselete a márka forgalmazását hazai képviseletre bízta. Ennek célja a márka korábbinál markánsabb megjelenítése volt a magyar piacon. Az új importőr, az MM Import Kft. 2005-ben kereskedelmi és vevőszolgálati szerződést kötött társaságunkkal, amely mindenben megfelel az Európai Unió követelményeinek.

Az Autó Sz&B Kft. lendületes, fiatalos csapatmunkát végző vállalkozás. Ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot ápolunk és hiszünk abban, hogy az ügyfél kapcsolat az autó értékesítésével kezdődik. Az Autó Sz&B Kft. "Minden, ami Mitsubishi".

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.