AUTÓ SZ&B KFT. - Nyíregyháza
img

NYEREMÉNYJÁTÉK – Nyerje vissza Mitsubishi-je teljes vételárát!

MM Import Kft. a Mitsubishi Motors magyarországi vezérképviselete nyereményjátékot hirdet a 2024. március 1. – december 31. időszakban új Mitsubishi gépjárművet vásárló ügyfelek között.

A hivatalos Mitsubishi márkakereskedésekben új Mitsubishi gépjárművet vásárló és a nyereményjátékra regisztráló ügyfelek közül 2025. január elején, közjegyző jelenlétében kisorsolásra kerül egy nyertes.

A nyertes visszakapja az általa megvásárolt új Mitsubishi gépjárműve ügyfélszerződés (gépjármű adásvételi szerződés) szerinti TELJES BRUTTÓ VÉTELÁRÁT!

Egy ügyfél az általa vásárolt gépjárművek számának megfelelő alkalommal vehet részt a nyereményjátékban. Ezzel növelve nyerési esélyét!

DUPLÁZZA MEG NYERÉSI ESÉLYÉT!

Az az új Mitsubishi gépjárművet vásárló és a nyereményjátékban részt vevő személy (ajánló), akinek ajánlásával egy másik új ügyfél szintén új Mitsubishi gépjárművet vásárol, dupla eséllyel indul a nyereményjátékban az alábbiak szerint!

Amennyiben az új ügyfél a regisztrációs lapon megjelöli az ajánló adatait, akkor az ajánló a saját regisztrációs lapján kívül még egyszer bekerül a nyereményre esélyesek közé. Egy résztvevő ajánlóként csak egyszer duplázhatja meg a nyerési esélyét, azaz csak egy új ügyfél ajánlása kerül a nyereményjátékban figyelembevételre.

Részvételi- és Játékszabályzat megtekintése.

NE HAGYJA KI EZT A VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉGET, NYERJE VISSZA MITSUBISHI-JE TELJES VÉTELÁRÁT!

Részletek és feltételek a hivatalos MITSUBISHI márkakereskedésekben!

2024-03-01 Mitsubishi